slot server kamboja
https://www.localzmagazine.nl/slot-bonus/ https://www.localzmagazine.nl/togel-macau/

5 do’s and don’ts als je gaat netwerken

Netwerken is een uitstekende manier om aan een nieuwe baan of klanten te komen. Want door de juiste mensen te kennen, kun je immers verder komen. Toch blijft het altijd een beetje een grijs gebied. Is het nou de bedoeling dat je iemand heel zakelijk benaderd? En hoe benader je eigenlijk iemand? LocalZ zet de belangrijkste tips op een rijtje.  

DO:

  1. Ga met mensen netwerken waar je het goed mee kunt vinden; dan deel je namelijk eerder tips met elkaar!
  1. Zorg dat je een goed onderhouden LinkedIn-profiel hebt en verzamel hier alle ‘contacten’ die je op doet. Tegenwoordig maken veel mensen namelijk gebruik van LinkedIn en maakt dat het tot een waardevol platform.
  1. Hou contact met mensen in je netwerk. Misschien heb je ze nu niet meteen nodig, maar wel over een halfjaar. Laat dus af en toe eens wat van je horen en blijf geïnteresseerd!
  1. Kleed je netjes. De eerste indruk is namelijk erg belangrijk!
  1. Geduld is misschien wel het belangrijkste codewoord: netwerken leidt niet meteen naar een andere baan of een nieuwe klant. Geef het dus tijd en blijf er aandacht in steken.

DON’T:

  1. Negatieve uitspraken zijn een ware dooddoener en komen als een boemerang altijd weer terug. Hou negatieve uitspraken dus liever voor jezelf.
  1. Te veel praten. Als alleen jij maar aan het woord bent over jezelf, staat dat erg ongeïnteresseerd. Bovendien is het erg vermoeiend voor de ander om alleen jouw verhalen aan te horen.
  1. Lallend de deur uitgaan. Bij menig netwerkevent staat er een borrel klaar na afloop. Het blijft netwerken, geen feest. Zet jezelf dus niet voor schut door te veel te drinken.
  1. Alsof doen. Mensen merken het meteen als je niet oprecht bent en dat schaadt het vertrouwen.
  1. Meteen met je visitekaartje wapperen is een echte don’t. Je bent op een netwerkevent om mensen te leren kennen, interessante contacten op te doen. Je kunt na een interessant gesprek áltijd je visitekaartje nog geven.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
https://conversietopper.nl/slot-deposit-dana/