https://www.localzmagazine.nl/slot-bonus/

Schuitendiep 70: een culinaire verrassing

Met liefde en aandacht worden bij Schuitendiep 70 de gerechten bereid waarbij unieke ingrediënten en verschillende smaakcombinaties centraal staan. De koks weten de gasten keer op keer weer te verrassen en de smaakpapillen te prikkelen. 

 Een snelle blik op de menukaart leert ons dat de gerechten inderdaad bijzonder zijn. Van zalm gegaard in een marinade van gin & tonic met bereidingen van granaatappel, rode ui en aardappel tot schelvis met radijs, bisque, forel en het kruidenmengsel vadouvan. En wat te zeggen van een hoofdgerecht waarin een prachtig stukje vlees centraal staat met rode biet en beurre rouge, een saus op basis van rode wijn en boter. Chef-kok Tom Albers speelt in op het seizoen, waardoor de gerechten regelmatig wisselen.

Aangezien Albers goed begrijpt dat het met zulke gerechten lastig is om een keuze te maken, biedt het restaurant het verrassingsmenu aan, variërend van één tot zeven gangen. ‘Voor mensen die situs judi parlay liever geen verrassingsmenu willen, hebben we uiteraard nog de menukaart, maar we hopen dat mensen hierdoor meer worden uitgenodigd om zich te laten verrassen door bijzondere smaken en gerechten’, legt Albers uit. ‘Uiteraard kan men van tevoren een voorkeur aangeven voor vis, vlees of vegetarisch, maar ook allergieën en dieetwensen doorgeven.’

Fusion cooking

Albers laat zich inspireren door verschillende (wereld)keukens. Door het combineren van verschillende kookstijlen, ontdekt hij telkens weer nieuwe smaken. ‘Ik wil gerechten maken waar mensen blij van worden. Mensen komen binnen met een bepaalde verwachting en die probeer ik te overtreffen. Het Schuitendiep is een MAXBET mooi bedrijf, het heeft de gezellige ambiance van een bruin café met restaurantwaardig eten. We maken hier alles zelf en doen veel met minder gangbare ingrediënten’, aldus Albers. ‘En zo weten we keer op keer mooie gerechten neer te zetten.’

Bij Schuitendiep 70 hebben ze, behalve een passie voor mooie gerechten, ook een voorliefde voor de beste wijnen. Kijk daarbij bijvoorbeeld naar de uitgebreide wijnkaart, de bijzondere wijnarrangementen en de optimale prijs/kwaliteitverhouding. Zo kan er ook een wijnarrangement aan een aantal gangendiner worden gekoppeld en krijgen de bezoekers bij hun gerecht de wijn die daar het beste bij past. Ook wordt er met enige regelmaat ‘Wine & Dine’ georganiseerd waarbij lekker eten en goede wijnen centraal staan.

Borrelen aan de bar

Door de uitgebreide wijn- én bierkaart is Schuitendiep 70 een perfecte plek om voorafgaand en na het diner nog even lekker te borrelen. Dat kan natuurlijk aan tafel, maar de lange bar voorin de zaak is minstens zo uitnodigend om onder het genot van een goed glas wijn de dag door te nemen. Met mooi weer is het op het terras aan de search education portal voorkant al helemaal goed toeven daar aan de Groningse Diepenring.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
https://conversietopper.nl/slot-deposit-dana/