slot server kamboja
https://www.localzmagazine.nl/slot-bonus/

Splinternieuwe Hotel Van der Valk Hoogkerk sleept drie prijzen in de wacht

Het splinternieuwe Hotel Van der Valk in Hoogkerk heeft maar liefst drie prijzen van Hotels.nl in de wacht gesleept. Het hotel is niet alleen verkozen tot de nummer 2 van Nederland, maar heeft ook de awards ‘Beste Nieuwkomer’ en ‘Beste Hotel van Groningen’ in ontvangst mogen nemen. De awards zijn een kwaliteitsonderscheiding die boekingswebsite Hotels.nl jaarlijks toekent.

Volgens Hotels.nl waren de gasten vol lof over het hotel. De goede service, ligging en de netheid van het hotel worden vooral geprezen. “Het personeel was erg vriendelijk, vooral in het restaurant waar we ook lekker hebben gegeten, de bedden lagen ook heerlijk”, schreef een van de hotelgasten. “Alles was positief: mooie kamer, rustig, heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel, super gelegen en de bus dichtbij waardoor we makkelijk de stad in konden”, aldus een andere hotelgast.

Ruim 2.000 hotels
De award winnaars worden bepaald aan de hand van de reviewscores van de ruim 2.000 hotels in het aanbod van Hotels.nl. In 2017 hebben 40.000 hotelgasten hun ervaring gedeeld. In de reviews geven zij scores aan verschillende categorieën: prijs-kwaliteitsverhouding, hygiëne, comfort, service en ligging. Daarnaast kunnen er opmerkingen worden geplaatst over bijzondere plus- en minpunten van het hotel. De gemiddelden van deze scores en de opmerkingen van de gasten worden gepubliceerd op de website van Hotels.nl.

Award
Dit jaar is de 4e keer dat Hotels.nl de awards uitreikt. Ieder jaar wordt dit gedaan op basis van de reviewscores van het voorgaande jaar. De prijs voor het beste hotel van Nederland bestaat uit een handgemaakt beeld met het karakteristieke roze bedje. In de komende weken worden er in totaal 39 awards uitgereikt.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
https://conversietopper.nl/slot-deposit-dana/