slot server kamboja
https://www.localzmagazine.nl/slot-bonus/

Percentage leegstand winkelpanden Groningen historisch laag

GRONINGEN – De leegstand bij winkelpanden in Groningen is “extreem laag”. Dat meldde gisteravond Eric Bos, voorzitter van de Groningen City Club. Hij sprak tijdens een Kerstbijeenkomst van deze ondernemersvereniging op de Grote Markt.

Gisteravond werd ook de Retail Agenda ondertekend door de Groningen City Club, door wethouder Joost van Keulen van de gemeente Groningen en door Barbara Risselada, directeur Marketing Groningen. In deze Retail Agenda staan maatregelen rond een veertiental thema’s ter verdere verbetering van bedrijvigheid in de binnenstad.

Applaus
‘De Groningen City Club heeft applaus verdiend!’, zei gisteravond wethouder Joost van Keulen (VVD) van economische zaken bij deze gelegenheid.

De agenda werd gisteravond ondertekend door wethouder Van Keulen namens de gemeente, directeur Barbara Risselada van Marketing Groningen en door voorzitter Bos van de Groningen City Club.

Dat de City Club applaus heeft verdiend komt volgens wethouder Van Keulen omdat deze vereniging ‘bijna helemaal in haar eentje de Retailagenda heeft gemaakt met maatregelen om de binnenstad van Groningen nóg aantrekkelijker te maken’.

Foto: Eric Bos (voorzitter City Club), Klaas Holtman (voorzitter bedrijvenvereniging WEST), wethouder Joost van Keulen en Barbara Risselada van Marketing Groningen.

Bron: gic.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
https://conversietopper.nl/slot-deposit-dana/