https://www.localzmagazine.nl/slot-bonus/

Gronings schoonmaakbedrijf Effektief Groep breidt uit in Hilversum

Groningen – Het Groningse bedrijf Effektief Groep breidt haar activiteiten verder uit, met de overname van een bedrijf in Hilversum. Wat van oorsprong een Gronings schoonmaakbedrijf was, is inmiddels een landelijk opererende dienstverlener voor facilitaire services in de breedste zin.

Met de overname van HV Partners uit Hilversum zet Effektief Groep de volgende stap in de realisatie van de groeiambitie binnen de facilitaire branche. Per 1 december 2017 neemt Effektief Groep alle activiteiten van het Gooische schoonmaakbedrijf over. De werkgelegenheid voor alle 80 medewerkers blijft behouden. Effektief Groep integreert de activiteiten en bedrijfsnaam in haar huidige organisatiestructuur.

HV Partners is een onderdeel van HVP Groep en voornamelijk actief in Midden en West Nederland. Het schoonmaakbedrijf bedient hoofdzakelijk klanten binnen media gerelateerde (productie-) bedrijven, scholen, kantoren en theaters. Hiermee is een omzet gemoeid van circa drie miljoen euro op jaarbasis. Effektief Groep verstevigt met deze overname haar positie binnen het segment media en events. Van oudsher een segment waar Effektief Groep zich thuis voelt en veel expertise heeft.

“Effektief Groep is een bedrijf dat dankzij haar schaalgrootte en competenties kan investeren en innoveren. Dat garandeert de continuïteit en optimalisatie van de dienstverlening. Wij zijn dan ook verheugd dat Effektief Groep HV Partners in de toekomst nog verder gaat brengen.” Aldus André van den Heuvel, directeur en eigenaar van HV Partners.

Effektief Groep is een top 10 speler in Nederland met vestigingen door heel Nederland. Vanuit de vestigingen Aalsmeer en Hilversum worden bijvoorbeeld klanten als NEP, Jaarbeurs, ZiggoDome, Afas Live, Koninklijk Theater Carré, DeLaMar theater en World Forum bediend met toonaangevende facilitaire concepten. “Het klantenportfolio van HV Partners sluit goed aan bij het type klant dat wij gewend zijn te bedienen. En uit ervaring weten we dat we de integratie na een dergelijke overname snel en geruisloos kunnen laten verlopen. Binnen Effektief Groep zijn we daarom zeer content met deze uitbreiding.” Zegt Patrick Reinders, directeur en eigenaar van Effektief Groep.

Al een aantal jaren geeft Effektief Groep succesvol inhoud aan haar expansiestrategie. De groei wordt grotendeels autonoom gerealiseerd. Aanvullend heeft Effektief Groep de afgelopen jaren succesvolle overnames gedaan. Het kunnen bieden van continuïteit voor opdrachtgevers en werknemers is daarbij altijd een belangrijke drijfveer.

Bron: groc.nl

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
https://conversietopper.nl/slot-deposit-dana/