https://www.localzmagazine.nl/slot-bonus/

‘Campus Groningen uithangbord van dynamische en ambitieuze Stad’

GRONINGEN – “Mooi om te constateren dat alle partijen van de Campus Groningen vanmiddag vertegenwoordigd zijn: ondernemers van de Zernike Campus en van de Healthy Ageing Campus, de RuG en de Hanzehogeschool, het UMCG, studenten en de bedrijvenvereniging West. Dit laat zien dat we als één Campus echt een community zijn.” Zo heette Edward van der Meer, managing director van Campus Groningen, de vele aanwezigen afgelopen middag welkom op de kerstborrel van Campus Groningen op de binnenplaats van Start-up City aan de Kadijk op Zernike.

Wethouder economische zaken Joost van Keulen sloot zich in zijn speech aan bij het enthousiasme van Edward van der Meer. “De grote opkomst van vanmiddag weerspiegelt de positieve ontwikkelingen op de Campus Groningen, waar het bedrijfsleven en kennisinstellingen elkaar ontmoeten en de samenwerking opzoeken. Het afgelopen jaar is hard gewerkt om Zernike en Healthy Ageing samen te profileren als één Campus Groningen, met één website campus.groningen.nl, en dat begint meer en meer zichtbaar te worden. Ook in de komst van bedrijven naar de Campus, zoals het Innovatiecentrum van Avebe en ZAP (Zernike Advanced Processing) zie je de aantrekkingskracht van de samenwerking en nabijheid van kennisinstellingen en bedrijfsleven.” Zelfs zodanig dat er, na de magere jaren van de crisis, weer keuzes gemaakt moeten worden voor bedrijven die echt binnen het profiel van de Zernike Campus vallen, aldus de wethouder.

Doel is werkgelegenheid creëren
Joost van Keulen is, met Edward van der Meer, zeer tevreden over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en over de plannen voor het volgend jaar. “De Campus Groningen bruist en geeft aan waar Groningen voor staat: een jonge stad, dynamisch en bedrijvig, waar het bedrijfsleven, de overheden en de kennisinstellingen samenwerken voor dat waar het uiteindelijk om gaat: werkgelegenheid creëren. Voor een nóg krachtiger stad, waar kennis, ambities en innovaties leiden tot groei van het bedrijfsleven. En daarmee is de Campus Groningen echt een uithangbord van deze dynamische, ambitieuze en prachtige Stad.”

Bron: groc.nl

Tags (categorieën en branches)campus groningen

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
https://conversietopper.nl/slot-deposit-dana/