https://www.localzmagazine.nl/slot-bonus/

Vijfde generatie leidt 125-jarig Bouwbedrijf Eldering

HOOGKERK – Bouwbedrijf Eldering bv in Hoogkerk, sinds 1978 Eldering De Vries, bestaat liefst 125 jaar. De vijfde generatie, directeur en mede-eigenaar Rias Eldering, herintroduceert na dit jubileumjaar de vanouds bekende naam: Bouwbedrijf Eldering bv.

Een tot het plafond reikend, meterslang archief in het kantoor van Bouwbedrijf Eldering bv in Hoogkerk getuigt van de indrukwekkende 125-jarige bouwgeschiedenis. Sinds de oprichting in 1892 heeft het bouwbedrijf een duidelijk stempel gedrukt op de openbare ruimte, niet alleen in Stad en Ommeland. Op veel plaatsen in Noord- en Midden-Nederland zijn bouwwerken van Eldering terug te vinden. Talrijke woningen, maar ook vele kerken, scholen, winkels, bedrijfs- en kantoorpanden.

Het huidige jubileum is bijzonder en krijgt extra glans doordat inmiddels de vijfde generatie Eldering het bedrijf leidt. Voor Rias Eldering (49) is het jubileumjaar aanleiding om de vanouds bekende naam Bouwbedrijf Eldering bv te herintroduceren. Sinds 1978 was het bedrijf bekend onder de naam Eldering De Vries, naar de toenmalige directieleden en vennoten.

De dag waarop Klaas Eldering, grootvader van de huidige directeur Rias Eldering, honderd jaar zou zijn geworden, is gekozen voor de viering van het 125-jarig bestaan. Het feest wordt met alle personeelsleden gevierd. “Binnen Bouwbedrijf Eldering heerst een uitgesproken wij-gevoel”, zegt Rias Eldering. “Medewerkers zijn vaak hun hele werkzame leven in dienst van het bedrijf.” Zo werkt voorman-timmerman Kees Slagter (63) uit Nieuw-Roden al veertig jaar bij Bouwbedrijf Eldering. Bijna dertig jaar lang deed Slagter het onderhoud van het vroegere Diaconessenziekenhuis, destijds een vaste opdrachtgever van Eldering. Ook was hij betrokken bij tal van projecten, zoals de renovatie van de Villa Java, een rijksmonument in Eelde.

Bouwbedrijf Eldering heeft vanouds de reputatie van solide bouwer. Mede daardoor heeft het bedrijf ook de meest recente bouwcrisis doorstaan. “Vertrouwde kwaliteit is ons handelsmerk”, zegt Rias Eldering, die traditioneel vakmanschap koppelt aan modern management en het gebruik van de nieuwste technieken. “Daarnaast hecht ik veel waarde aan een goede communicatie met de klant. Zo is het is mijn gewoonte om het geleverde werk persoonlijk met iedere opdrachtgever na te bespreken.”

Tags (categorieën en branches)bouwbedrijfelderingjubileum

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
https://conversietopper.nl/slot-deposit-dana/