slot server kamboja
https://www.localzmagazine.nl/slot-bonus/ https://www.localzmagazine.nl/togel-macau/

Supercar Meeting Groningen: event rondom exclusieve (sport)wagens

GRONINGEN – Het parkeerterrein van Beachclub Kaap Hoorn in Groningen is zondag 15 oktober het decor van de allereerste Supercar Meeting Groningen. Liefhebbers van exclusieve (sport)wagens kunnen zich hier vergapen aan tientallen snelle en bijzondere supercars.

Het gaat daarbij onder andere om Porsches, Ferrari ’s, Aston Martins en Lamborghini’s, zoals Porsche GT3RS en de Lamborghini Aventador.

Voor de bezoekers zijn er verschillende activiteiten. Zo kunnen ze in een van de zes aanwezige Formule 1-simulatoren zelf ervaren hoe het is om op ’s werelds grootste circuits te racen. Medewerkers van entertainment bedrijf UGX (Ultimate Gaming Xperience) staan klaar om de coureurs van de juiste race-adviezen te voorzien.

Ook worden er deze zondag twee kaarten verloot voor de Formule 1 Grand Prix van Spa in 2018, die ter beschikking worden gesteld door GP Tours.

De Supercar Meeting Groningen is gratis toegankelijk. Het event begint om 11.00 uur ’s ochtends en duurt tot 14.00 uur. Supercar Meeting Groningen is een initiatief van sportwagenverzekeraar Sportwagenpolis, Beachclub Kaap Hoorn, Mobility Service Nederland en New Publishers.

Via Facebook kunnen geïnteresseerden op de hoogte blijven van alle supercars die deze zondag op het parkeerterrein van Kaap Hoorn te bewonderen zijn.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Martin van Dijken (Sportwagenpolis), bereikbaar via 06 524 43 888.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
https://conversietopper.nl/slot-deposit-dana/