https://www.localzmagazine.nl/slot-bonus/

St. Tropez Beach House: Feestend de zomer uit aan de oevers van het Hoornsemeer

Beachclub Kaap Hoorn, aan de oevers van het Hoornsemeer in Groningen, was zaterdag 16 september het decor van een spetterend feest: St. Tropez Beach House! St. Tropez Beach House – wie kent het niet? – is afgelopen jaren uitgegroeid tot zo ongeveer hét dance-event van Groningen en verre omstreken.

Het feest was deze keer stiekem ook een feestje waard: het was namelijk alweer de 20e editie. Het was tien jaar geleden een groepje vrienden die onder de het Label Glamour Events het initiatief nam tot de eerste editie van dit feest, dat in de loop der jaren alleen maar populairder werd. Twee keer per jaar – aan het begin én aan het einde van de zomer – staat ‘St. Tropez’ op de agenda en keer op keer weet het feest weer vele dansliefhebbers op de been te brengen.

De een na laatste editie, in mei van dit jaar, waren de weergoden de feestgangers nog zo goed gezind: toen liet de thermometer een zeer aangename temperatuur van 30 graden zien. Hoe anders was slot gacor het nu, zonder zon en met af en toe zelfs een drup regen. Het goede nieuws: daar lieten de bezoekers zich natuurlijk niet door weerhouden. Zonnetje of niet, gefeest werd er, en hoe!

Logisch ook, want de line-up loog er niet om. Het waren niet alleen local heroes die achter de draaitafel te vinden waren, maar ook onder andere DJ Shermanology (Andy & Dorothy Sherman) wist er een mooi feestje van te maken.

Dat was ook te zien in de VIP-area, waar het deze keer drukker was dan ooit tevoren. Zo ongeveer tout zakelijk Noord-Nederland genoot er in stijl van de beste food & drinks met uit de speakers de lekkerste housebeats.

Het VIP-Deck wordt steeds populairder bij ondernemers die wél van een mooi feest willen genieten, maar die er tegelijkertijd ook zeker van willen zijn dat ze bekenden tegen het lijf lopen. In de ‘VIP’ zit je dan wel goed, zo leert slot pragmatic olympus een snelle blik om ons heen.

Wie spotten we allemaal? We zien onder andere Michel Nijssen van Heineken, Martijn Schaaij van Houtnet Houtproducten en Nico Broeders. Ze hebben het duidelijk naar hun zin en ze zijn wat dat betreft niet de enige. Even verderop zien we nog Stefan Wiekens van de Vierkant Groep en Arnoud Nispen van 2Join (een van de partners van de Kaap Hoorn-feesten) en ook Jelle Bos van Beleef Lauwersoog laat een mooi feest natuurlijk zomaar aan zich voorbij gaan.

En met dit laatste Kaap Hoorn-buitenfeest van dit kalenderjaar kunnen we wel stellen dat de zomer definitief voorbij is. Gelukkig is er altijd nog de geruststellende gedachte dat er in mei volgend jaar gewoon weer een nieuwe St. Tropez Beach House op de agenda staat. Een kwestie van een paar maandjes geduld dus!

Tags (categorieën en branches)kaap hoornsaint tropez beach housestbh

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
https://conversietopper.nl/slot-deposit-dana/