slot server kamboja
https://www.localzmagazine.nl/slot-bonus/ https://www.localzmagazine.nl/togel-macau/

Bowy Odink: ‘Ik ben een soort bedrijfsevangelist’

De wereld ziet er vanaf 1 november een stuk anders uit voor Bowy Odink. Tot voor kort werkte hij als salesmanager bij een online consumentenplatform, en daarvoor was hij al jaren actief in het noordelijke bedrijfsleven. Maar vanaf komende maand gaat er een internationale wereld voor hem open, en zal hij voortdurend spreken over ‘Kopenhagen’, ‘München’ en andere bestemmingen. Bowy Odink is namelijk benoemd tot de nieuwe commercieel manager van Groningen Airport Eelde. Als lid van het managementteam van de luchthaven gaat Bowy invulling geven aan de commerciële groeiambities van Groningen Airport Eelde

‘Het lijkt me een prachtige functie, ik kijk er zeer naar uit!’, vertelt Bowy. Marco van de Kreeke , de directeur Groningen Airport Eelde, laat weten dat de keuze op Odink is gevallen vanwege zijn enthousiasme. ‘Bowy is een gedreven commerciële persoonlijkheid. Wij hebben de ambitie om Groningen Airport Eelde de toegangspoort van Noord-Nederland te maken, samen met de stakeholders in de regio. Bowy heeft zijn roots in het Noorden en kan uitstekend verbindingen leggen’, motiveert Van de Kreeke de keuze. Bowy is al met al een ideaal ‘slachtoffer’ dus voor deze rubriek ‘ambitie’, hij is heel wat van plan.

‘De ambitie van ‘Eelde’ is dat we heel graag willen groeien. We zitten nu op circa 200.000 passagiers per jaar, en we willen toe naar 400.000 over zo’n acht jaar. Als je kijkt naar de potentie die aanwezig is in het Noorden, dan is dat een realistische doelstelling’, aldus Bowy. Een van de ambities om die groei te behalen is te trachten om behalve Kopenhagen nog een andere ‘hub’ te realiseren; een tweede overstap-luchthaven waar passagiers vanaf Eelde naar toe kunnen, om daarvandaan door te reizen naar bestemmingen in de gehele wereld. Mogelijk zouden München of Istanbul die rol kunnen vervullen.

‘Wat mij het meest aantrekkelijke lijkt in mijn nieuwe functie is het contact zoeken met noordelijke bedrijven om ze bewust te maken van de mogelijkheden en de voordelen van vliegen vanaf Eelde. Je zou mij een moderne evangelist kunnen noemen: ik wil mijn enthousiasme voor de luchthaven graag op anderen overbrengen.’

Bowy is 35 jaar, maar kan al bogen op vijftien jaar ervaring in de commerciële wereld. En dat komt heel erg goed uit, want bij Eelde denken ze dat er nog een wereld te winnen is bij de bedrijven. ‘Kijk, het is natuurlijk mooi, de goedkope ‘carriers’ zoals Ryanair. Maar ze gaan gemakkelijker weg dan dat ze komen. Dan is het een enorm risico als je daar afhankelijk van bent. Bovendien geven de passagiers van deze vervoerders relatief weinig uit. Daarom streven we naar een balans: je hebt ze allebei nodig, de vakantie- en de zakelijke reizigers. Daarnaast denk ik dat de wereld van de congressen in Groningen en de rest van het Noorden een aantrekkelijke groeimarkt kan zijn. Je moet de bezoekers van die congressen duidelijk maken dat het veel eenvoudiger is om naar Groningen Airport Eelde te vliegen in plaats van ergens anders te landen en dan een trein te nemen. Vliegen tot voor de deur is veel comfortabeler!’, aldus Bowy Odink.

 

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
https://conversietopper.nl/slot-deposit-dana/